Search

TRYCKKÄRL ÖREBRO

TRYCKKÄRL HELT ENLIGT DINA BEHOV 

Inom området för industriella processer och system är tryckkärl av avgörande betydelse. Dessa kärl spelar en central roll i hanteringen av vätskor och gaser under olika förhållanden. På Tätsvets strävar vi efter att tillverka och leverera tryckkärl som motsvarar de högsta kvalitetsstandarderna och säkerhetskraven, helt enligt Tryckkärlsdirektivet (PED AFS2016-1, AFS2016-2). 

SKRÄDDARSYDDA TRYCKKÄRL i ÖREBRO

Vårt erbjudande innefattar skräddarsydda tryckkärl som tillverkas enligt dina ritningar och specifikationer. Om du saknar färdiga ritningar, står vårt erfarna team till förfogande för att hjälpa dig ta fram godkända konstruktionsritningar. Vi har omfattande expertis inom tillverkning av olika typer av tryckkärl, inklusive tryckkärl för miljöarbete, rostfria tryckkärl, ångpannor, expansionskärl och tryckluftstankar. 

Vad är ett tryckkärl? 

Vad utmärker ett kärl som ett tryckkärl? Denna övergång sker när det interna trycket över- eller understiger 0,5 bar, och i enlighet med detta definieras kärl som omfattas av Tryckkärlsdirektivet. Direktivet kräver uppfyllandet av de grundläggande säkerhetskraven (ESR), vilka vi säkerställer genom att följa den harmoniserade standarden EN 13445. Denna standard styr konstruktion, tillverkning och kontroll, och hjälper oss att uppfylla kraven i PED. Klassificeringen av ett tryckkärl avgörs av innehållet (fluiden), diametern och trycket. 

En samarbetspartner att lita på 

Vårt erbjudande omfattar även reparationer och ombyggnader av befintliga tryckkärl. Vi samarbetar med ackrediterade organ för att utföra tryck- och täthetskontroller vid behov. Oavsett om du har tydliga ritningar eller behöver hjälp att utveckla konstruktioner, är vi här för att assistera. Vi strävar efter att erbjuda anpassade lösningar som motsvarar dina unika krav och behov. 

Tätsvets är ett företag med djupa rötter inom tryckkärlstillverkning. Sedan vår grundande år 1964 har vi ackumulerat en omfattande erfarenhet och expertis inom området. Vårt kontor i Tumba, Stockholm, fungerar som navet för våra verksamheter. Genom åren har vi utvecklat en bred kompetens inom tillverkning av tryckkärl i olika material som kolstål, rostfritt och syrafast material. 

KONTAKTA OSS IDAG SÅ VÄGLEDER VI DIG I DITT BEHOV. 

Om du är intresserad av att lära dig mer om vårt utbud och hur vi kan hjälpa dig, är du välkommen att kontakta oss. Vårt dedikerade team av experter är redo att diskutera dina behov och guida dig mot de bästa lösningarna för ditt projekt. Vi på Tätsvets tar oss ann projekt från hela Sverige och ser fram emot att bli din pålitliga partner inom tryckkärl och relaterade områden. 

Rulla till toppen