LICENSSVETSNING

Licenssvetsning som det hette förr, för att säkra kvalitet och säkerhet.

Licenssvetsning heter det inte längre men är fortfarande i allmänt tal en kvalitetssäkring för tillverkning. Kvalitetsstyrning vid svetsning blir med tiden allt viktigare. Av myndigheter, kunder och i konstruktionsregler ställs krav på rätt svetskvalitet. Vi har alla de licenser, svetsarprövningar, svetsprocedurer som krävs för att utföra svetsning på de normalt förekommande materialgrupperna. Svetsansvarig är IWS Peter Lundholm som ser till att rätt kvalité levereras och tillsammans med svetsarna leds arbetet med utvecklingen av svetsteknik, dokumentation och kvalitetsuppföljning.

”Licenssvetsning” ställer krav.

Tätsvets har utbildade svetsare som genomgått svetsarprövning enligt en kvalificerad utvärderingsprocess som certifierar svetsare enligt SS-EN 287 eller SS-EN 9606 samt registreras i enlighet med ackrediteringskraven.

Vi utför licenssvetsning i syrafast, svart och rostfritt material. Alla våra svetsare utför årliga prov för att säkerställa kompetens och kvalitet.

En första kontakt gällande ”licenssvetsning”

Tätsvets har en bred erfarenhet av att arbeta med ”licenssvetsning”. Företaget har funnits sedan 1964 och vi har under åren samlat på oss erfarenhet och djup kunskap inom våra kompetensområden. Vårt kontor hittar du i Tumba, Stockholm. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss idag så diskuterar vi ditt behov av licenssvetsning!

Scroll to Top