Sök

ROSTFRIA TANKAR

Rostfria tankar

Vi tillverkar rostfria tankar utifrån dina behov. Det rostfria materialet är ett bra val för dig som vill ha hygieniskt hållbara produkter.

Rostfritt stål är en grupp av olika stålsorter som har hög resistens mot rost. Man använder sig av lämpliga metallblandningar som man smälter samman för att skapa den höga resistensen mot rost. Det rostfria stålets förmåga att motstå rostangrepp beror på att de påverkas mindre av olika miljöfaktorer som exempelvis luft och vatten. Rostfritt stål har krom som huvudlegeringsämne som också är en bidragande faktor till att tankarna inte rostar.

Lätthanterliga och flexibla

Våra tankar är mycket populära, bland annat för att de är lätta att använda och mycket flexibla. Att de är rostfria och tål temperaturerna gör att de ofta används för att förvara farliga material och substanser. Våra rostfria tankar finns i ett flertal former och storlekar, allt från mindre tankar till varianter som är avsedda för storskaligt industriellt bruk.

En första kontakt gällande rostfria tankar

Tätsvets har specialiserat sig på tillverkning av rostfria tankar. Företaget har funnits sedan 1967 och vi har under åren samlat på oss erfarenhet och djup kunskap inom våra kompetensområden. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss idag så diskuterar vi ditt behov av rostfria tankar!

Rulla till toppen