Search

Behörighet & Certifiering

TRYCKKÄRLSDIREKTIVET KRÄVER ATT DET ÄR ORDNING OCH REDA.

Tätsvets är en kvalitativ och trygg leverantör. När man arbetat i tryckkärlsdirektivet finns det många lagar och förordningar.

Vi tillhandahåller alla de behörigheter som licenser, svetsarprövningr, WPQR, WPS och certifieringar som krävs för att få utföra svetsning och tillverkning av våra alla produkter.

Våra svetsare är certifierade enligt SS-EN 287//9606 och har genomgått svetsarprövning som kvalificerar licenssvetsning. Svetsarna utför årliga prov för att säkerställa kompetens och kvalitet. Genom ackrediterad tredjepartcertifiering erhålls den bredaste acceptans av svetsarprövning.

Tätsvets har även högsta kreditvärdighet och ratas av Soliditiet med AAA, vilket är det högsta kreditbetyg ett aktiebolag kan få. För att erhålla högsta kreditvärdighet finns flera krav att uppfylla bland annat att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

Du kan med andra ord känna dig trygg med Tätsvets som leverantör! Kontakta oss idag så hjälper vi dig med dina behov inom svetsning, stålkonstruktion och tillverkning av tryckkärl, cisterner,kärl, behållare, tankar och badtunnor!

Rulla till toppen