Sök

Båttankar

Båttankar tillverkas efter era krav och önskningar.

Varje båttank vi tillverkar är unik, designad och konstruerad för att möta just era specifika behov. Med hjälp av en skiss eller ritning som ni tillhandahåller, arbetar vårt team noggrant för att ta fram det perfekta underlaget. Detta säkerställer att slutprodukten inte bara uppfyller era önskemål utan även följer alla relevanta lagar och regler, inklusive de från MSB och Naturvårdsverket. 

Vi kan tillverka bränsletank/kärl/Cistern/tank för både fast förvaring och transport.

Tillverkningsprocess 

Varje båttank vi tillverkar genomgår flera steg, från noggrant val av material till slutliga säkerhets- och kvalitetskontroller: 

  • Materialval: Vi använder endast de bästa materialen som är resistenta mot korrosion och håller högsta kvalitet för att säkerställa din båttanks långvariga prestanda och säkerhet. 
  • Design och anpassning: Vårt team av erfarna svetsare arbetar nära varje kund för att utforma en båttank som exakt möter deras specifika behov och förväntningar. Oavsett om det handlar om storlek, form eller specifika funktioner, är vårt mål att leverera en perfekt passform för din båt. 
  • Säkerhets- och kvalitetskontroller: Varje steg i tillverkningsprocessen övervakas noggrant för att säkerställa att slutprodukten uppfyller alla gällande säkerhets- och kvalitetsstandarder.  

Tätsvets – Er expert på tankar. cisterner och kärl

Sedan vår grundning 1964 har Tätsvets varit i framkanten när det gäller tillverkning av tankar och kärl. Vår långa historia har gett oss en djup kunskap och bred kompetens inom området, vilket gör oss till det självklara valet för era behov. Vår verksamhet är baserad i Tumba, Stockholm, där vi stolt fortsätter vår tradition av kvalitet och innovation. 

Rulla till toppen