Sök

CERTIFIERADE SVETSARE

Svetsning är grunden i vår verksamhet, Vi har erfarenheten och gedigen kunskap.

Vi har lång erfarenhet av svetsning i aluminium, kolstål, rostfritt och duplex. Våra metoder för svetsning är MMA(111), Mig/Mag(131-138), Tig(141, 142), Gas(313) och punktsvets(21). Våra svetsare är certifierade enligt SS-EN 287 och SS-EN 9606 på de normalt förekommande materialgrupperna. Vi tar svetsning på allvar, det är som dom säger ”kvalitet byggs in”. Vårt arbete är till synes ganska enkelt om man bara tittar på ytan men det gäller att styra in kvaliteten för fullgott resultat.

Certifierade svetsare – vi har höga krav på kvalitet.

Det är allt viktigare med kvalitetsstyrning vid svetsning, ”kvalitet byggs in” som dom säger och det är sant. Av kunder, myndigheter och i konstruktionsregler ställs krav på rätt svetskvalitet. Svetsare hos Tätsvets är certifierade.

en bild på en svetsare med skyddsmask.
Svetsare som svetsar.

Våra svetsare har genomgått svetsarprövning enligt EN 287/ISO 9606

Svetsarprövningen utförs efter en skriven svetsprocedurspecifikation (WPS). Efter en kvalificerad utvärderingsprocess certifieras svetsare enligt EN 287/ISO 9606 samt registreras i enlighet med ackrediteringskraven. Genom ackrediterad tredjepartcertifiering erhålls den bredaste acceptans av svetsarprövningen.

Kontakta oss idag så vägleder vi dig i ditt behov.

Tätsvets har en bred erfarenhet inom kvalificerad svetsning, Vi tillverkar bl.a.olika kärl och tankar i kolstål, rostfritt och syrafast material. Företaget har funnits sedan 1964 och vi har vårt kontor i Tumba, Stockholm. Under åren har vi samlat på oss erfarenhet, djup kunskap och bred kompetens inom våra områden. Intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss idag så diskuterar vi ditt behov.

Person som svetsar i inomhusmiljö.

Få kvalitetsstyrning vid svetsning av ackrediterade och erfarna svetsare!

Certifierade enligt EN 287/ISO 9606 för bred acceptans av svetsarprövningen

Rulla till toppen