Smide

Smide Stockholm, smidesgrind, smidesräcke. Som smed ligger detta en varmt om hjärtat.

Att smida i stål är en fantastisk upplevelse, detta är ett härligt privilegium att få känna den känslan.

Vi hjälper gärna till att ordnar smidesräcken, smidesstaket eller smidesgrindar till de som önskar och behöver.

Smide är en process där metallen bearbetas så att plastisk deformation uppstår. Plastisk deformation innebär att man flyttar om i strukturen av atomer och molekyler i metallstycket. Det finns två typer av smide; kallsmide och varmsmide. Idag förekommer mest kallsmide hos plåtslagaren. Generellt så läggs metallstycket på ett städ och med hjälp av hammarslag förändrar man materialets inre struktur och därmed uppnår materialet den form smeden vill ha.

Som Smed kan vi svetsa ihop anpassade smidesdetaljer till ex. grindar och räcken, det ger en vis karisma.

Kontakta oss så vägleder vi dig i ditt behov av ångpannor

Tätsvets har en bred erfarenhet inom kvalificerad svetsning, Vi tillverkar bl.a.olika kärl och tankar i kolstål, rostfritt och syrafast material. Smide är något helt annat, det är en fröjd, en känsla. Intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss idag så diskuterar vi ditt behov!

Vi skräddarsyr dina önskningar.

Som smed i Stockholm känner vi att önskan efter smidesdetaljer bara ökar men det verkar numera viktigare för våra kunder att det passar in i ens personliga utsmyckning. Att på sin tomt installera ett smidesstaket / smidesräcke eller smidesgrind ger hela fastigheten en viss karaktär så det är av vikt att det anpassas så det passar perfekt.

/din smed i Stockholm

Smidesgrind

Smidesstaket

Smide

Scroll to Top