STÅLKONSTRUKTIONER

Stålkonstruktioner, smide, maskintillverkning.

I menyn ligger tillfälligt några exempelobjekt

Vi tillverkar stålkonstruktioner av nästan alla olika slag, från smidesräcken, grindar till maskinstommar och fundament.

Tätsvets har bred kunskap inom stålkonstruktioner. Vi har ett djupt kunnande om stål som konstruktionsmaterial inom byggtekniken.

När det kommer till stålkonstruktioner är det viktigt att veta hur materialet ska användas i konstruktioner och även hur man dimensionerar utifrån de normer som finns. Stål är en produkt som används i nästan alla projekt, alltifrån byggnad av industrier eller specialdesignade hus där designen kräver en perfekt stålkonstruktion.

Kontakta oss idag så går vi igenom ert behov.

Tätsvets har en bred erfarenhet inom kvalificerad svetsning, vi tillverkar bl.a.olika kärl, cisterner och tankar i kolstål, rostfritt och syrafast material. Företaget har funnits sedan 1964 och vi har vårt kontor i Tullinge, Stockholm. Under åren har vi samlat på oss erfarenhet, djup kunskap och bred kompetens inom våra områden. Intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss idag så diskuterar vi ditt behov!

Kontakta oss idag så diskuterar vi ditt behov av stålkonstruktioner!

Scroll to Top