Sök

SVART MATERIAL

Svetsning i kålstål, vår favorit.

Svetsning ställer krav på yrkesskicklighet och kompetens. Vår personal är certifierad för svetsning i svart material enligt EN 287. En första kontakt gällande svetsning i svart material

Vi svetsar en mängd olika material

På Tätsvets har vi breda kunskaper och lång erfarenhet som bl a innefattar svetsning av rostfria material, en av våra främsta specialiteter. Vår personal är certifierad för denna typ av arbete vilket gör att du kan lita på såväl resultat som att säkerhetsnivån säkerställs för såväl personal som kund. Vi utför även certifierad svetsning av syrafast och svart material.

Arbetare som använder en vinkelslip.
Svetsare svetsar stora tankar i en verkstad.

Svetsning med kvalitetssäkrad styrning

Vår verksamhet är kvalitetsstyrd och alla våra svetsare är certifierade. Kraven på kvalitet ökar ständigt från alla intressenter – kunder, myndigheter och organisationer ställer höga krav och regelverket uppdateras ständigt för att säkra en hög standard. Våra svetsare är certifierade efter kvalificerad utbildning och utvärdering, som du kan läsa mer om här.

En första kontakt gällande svetsning i svart material

Tätsvets har specialiserat sig på svetsning i svart material. Vi har kontor i Tumba, Stockholm och företaget har funnits sedan 1964. Under åren har vi samlat på oss erfarenhet, djup kunskap och bred kompetens. Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

En bild som visar svetsning i kolstål.
Rulla till toppen