Search

rostfritt material

Svetsning är grunden i vår verksamhet, Vi har erfarenheten och gedigen kunskap.

Vi har lång erfarenhet av svetsning i aluminium, kolstål, rostfritt och duplex. Våra metoder för svetsning är MMA(111), Mig/Mag(131-138), Tig(141, 142), Gas(313) och punktsvets(21). Våra svetsare är certifierade enligt SS-EN 287 och SS-EN 9606 på de normalt förekommande materialgrupperna. Vi tar svetsning på allvar, det är som dom säger ”kvalitet byggs in”. Vårt arbete är till synes ganska enkelt om man bara tittar på ytan men det gäller att styra in kvaliteten för fullgott resultat.

Svetsning i rostfritt, när korrektionsmotstånd krävs.

Svetsning i rostfritt, austenitiskt, syrafast, ferritiskt, martensitiskt, duplex material ställer lite andra krav på yrkesskicklighet och kompetens. Vår personal är certifierad för denna svetsningstyp enligt SS-EN 287 och SS-EN 9606-1 samt att nödvändiga svetsprocedurer finns.

Det innebär att vi har en bra grund för att tillverka godkända och CE-märkta detaljer av bland annat rostfria tryckkärl, tankar och andra produkter med höga krav.

Rostfritt material kan behandlas på olika sätt, den kan ex. poleras och få en yta som är spegelblank eller betas och då kommer en djupare grå toning fram.

En bild på ett ROSTFRITT KÄRL i inomhusmiljö.
en bild på svetsning i rostfritt material.

En första kontakt gällande svetsning i detta fantastiskt material.

Tätsvets har specialiserat sig på svetsning i rostfritt material. Företaget grundades 1964 och vårt kontor finns i Tumba, Stockholm. Vi har under åren samlat på oss erfarenhet, bred kompetens och djup kunskap. Intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss idag så diskuterar vi ditt behov av svetsning i rostfritt material!

Rulla till toppen